IF4 kondigt selecties en vertoningen voor 2022 aan

Het International Fly Fishing Film Festival (IF4) is terug in 2022 en verschijnt voor het eerst sinds de pandemie in de bioscoop. Onder de officiële selecties van dit jaar bevinden zich films van de bekende bedrijven Gilbert Rowley en Todd Moen, en een interessante film over enkele afgelegen rivieren in Rusland. Een volledig persbericht over de 2022 IF4 vind je hieronder, of bezoek de website hier.

Het International Fly Fishing Film Festival is verheugd om zijn publiek terug te brengen naar de theaters, met presentaties op het witte doek, voor de komende tournee. Het is veel te lang geleden dat het IF4-publiek zich als een gemeenschap verzamelde om vriendschap, vliegvisverhalen en stoke te vieren. In januari begint het festival in Seattle voor een uitverkocht publiek, een van de meer dan honderd geplande vertoningen voor Noord-Amerika en de rest van de wereld; allemaal met een verbluffende reeks officiële selecties die het publiek zullen meenemen op adembenemende vliegvisavonturen.

Onder de films met de status van officiële selectieaanduiding:

  • Caddis Magie, door Phil Tuttle en Gilbert Rowley: een film over de hoop dat nieuwe technieken succes zullen hebben, dat er beestjes uitkomen en dat er forellen opduiken.
  • Een vliegvissende vluchteling, door Brian Kelly: de verhaal van Mariusz Wroblewski en de ontdekking van de ware reden waarom wilde rivieren zo prominent aanwezig zijn in het streven naar vrijheid.
  • Vier weken daglicht, door Fly Fishing Nation: Ga mee op verkenningstocht naar het Russische Kola-schiereiland en krijg een kijkje in de rivieren Lumbovka en Kachkovka.
  • Thuis Water, door Ryley Leboe: Home Water volgt een professionele skiër en levenslange buitenmens terwijl hij terugreist naar zijn ouderlijk huis op zoek naar trofeeënregenbogen.

Anderen omvatten: uit het westen, een Brian O’Keefe bas-odyssee; Maya casten, Palometa tijdens de vlucht; Een seizoen in het zuiden, afgelegen rivieren van Nieuw-Zeeland; Flat Out, het verkennen van de zoutwatervlakten van de Stille en Indische Oceaan en Into Blue, een avontuur voor hard vechtende vissen voor de kust van Noord Australië.

Het International Fly Fishing Film Festival is ’s werelds grootste filmevenement over vliegvissen. IF4 bestaat uit films geproduceerd door professionele filmmakers uit alle hoeken van de wereld en toont de passie, levensstijl en cultuur van vliegvissen. Gemaakt door vliegvissers voor vliegvissers, het is de ontmoetingsplaats van de vliegvisgemeenschap en een viering van vriendschap, vliegvisverhalen en stoke.

creditSource link

Karnelly.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart