5 buitenactiviteiten voor Mental Health Day 2021

Geestelijke gezondheidsbewustzijn is een van de bepalende kwesties van onze tijd. De stress en onzekerheid van het leven eist zijn tol op elk individu anders. Dit is een van de redenen waarom we op zoek zijn naar gezonde manieren om werelddag voor geestelijke gezondheid te vieren. Van de voordelen van vissen op geestelijke gezondheid tot de behoefte aan zelfzorg, hier zijn 5 manieren om u op uw geestelijke gezondheid te concentreren.

Vissen

Vier Wereld Geestelijke Gezondheidsdag 2021 bij of op het water, met de hengel in de hand, en weet dat wanneer u uw vangst eet, deze niet alleen geweldig zal smaken, maar dat de omega-3-vetzuren in vis een ongelooflijke voedingswaarde hebben met mentale en fysieke voordelen. Bovendien zijn de extra voordelen van vissen op mentale gezondheid dat het meditatief kan zijn en een leuke buitenactiviteit kan zijn. Hier leest u hoe u uw visvergunning kunt krijgen!

Yoga

Of je nu buiten bent onder twinkelende lichtjes, onder een bladerdak van sequoia’s, yoga ervaart en ademt samen met een betoverend klankbad, of gewoon op je eigen stukje gras, breng een deel van de werelddag voor geestelijke gezondheid door (en dagen tijdens de geestelijke gezondheidsweek ) yoga doen. Je wordt flexibeler en krijgt meer ruimte in je hoofd voor gedachten aan dankbaarheid.

Oefen zelfzorg

Als het gaat om bewustzijn van geestelijke gezondheid, kan iedereen baat hebben bij het focussen op zelfzorgroutines. Van dagelijkse wandelingen naar buiten tot een huidverzorgingsregiment in je badkamer, zelfzorg is er in alle soorten en maten. Neem voor Werelddag voor geestelijke gezondheid 2021 de tijd om na te denken over welke activiteiten op werelddag voor geestelijke gezondheid u aan uw leven kunt toevoegen, om voor uw lichaam, geest en emotioneel welzijn te zorgen.

Varen

Of je nu alleen in een kajak door het stilstaande water van het standbeeld snijdt of een toast uitbrengt met vrienden op een pontonboot, varen is een van de beste activiteiten op de werelddag voor geestelijke gezondheid, omdat je een ‘blauwe geest’ kunt bereiken. Dit is wanneer je aan de dagelijkse routine ontsnapt, je hersenen resetten en je het gevoel van verwondering ervaart dat je tijdens het varen ervaart.

Doe wat je leuk vindt, buiten

Het is aangetoond dat frisse lucht en vitamine D de geestelijke gezondheid verbeteren. Dit betekent dat het doen van uw favoriete activiteiten naar buiten een positief effect kan hebben op uw welzijn. Als je graag leest, schrijft, schildert, een dutje doet, zingt, danst, naar muziek luistert of videogames speelt op een tablet of Switch, doe dan buiten waar je van houdt!

Bekijk deze extra gezonde herfstactiviteiten in de buitenlucht!

Jeff Bogle

Jeff is een vader van tienerdochters, fervent reiziger, fotograaf en freelance schrijver. Hij heeft verhalen geschreven over gezinsreizen, openluchtrecreatie, het milieu, ouderschap en meer voor onder meer Fodor’s, Reader’s Digest, Parents Magazine, Good Housekeeping, PBS en Esquire. Vind hem op zijn blog, OWTK.com en op Instagram @OWTK. Jeff is ook de uitgever van het driemaandelijkse literaire zine, staander

creditSource link

Karnelly.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart