2022 Virginia vliegvissen en wijnfestival

Op 15-16 januari 2022 is de jaarlijkse Virginia vliegvissen en wijnfestival viert zijn 21st jubileum, met vissers uit heel Virginia en de Mid-Atlantische Oceaan, Ohio, Georgia, South Carolina en zelfs New York. De Virginia Fly & Wine, die werd gehouden in Meadow Event Park, slechts 24 km ten noorden van Richmond op de plaats van het beursterrein van de staat, was het eerste evenement in zijn soort in het land dat vliegvissen en wijnproeven combineerde. Fabrikanten van vliegvissen, lodges, gidsen, reisbureaus, wijnmakerijen en gespecialiseerde voedingsbedrijven behoren tot de meer dan 90 verkopers die uit het hele land komen. Virginia Fly & Wine-sponsors zijn onder meer The Recreational Boating and Fishing Foundation, Gangler’s Lodge, Harman’s North Fork Cottages, Steam Bell Beer Works, Trout Unlimited, Vliegbinder en Norvis.

De Virginia Fly & Wine van 2022 zal een aantal van de meest prominente vissers, vliegbinders en outdoor-auteurs in de branche bevatten, waaronder Pat Dorsey, Jen Ripple, Wanda Taylor, Capt. Gary Dubiel, Mac Brown, Kiki Galvin, Tim O’Neill, Braden Miller, Snookie Risch, Pam Dunlap, Gary Edwards, Jim Bensinger, Matt Reilly, Colby Trow en Kapitein Mike Tayloe.

“We proberen altijd iets nieuws”, zegt festivaldirecteur Beau Beasley, “en we heten de beginnende vliegvissers van harte welkom.” Tegelijkertijd, zegt Beasley, “bieden we ook speciale lessen aan die ervaren vissers nergens anders zullen vinden. Pandemische lockdowns hebben ons evenement in 2021 geannuleerd, dus onze verkopers en instructeurs staan ​​te popelen om weer samen te komen en hun passie voor de stille sport van vliegvissen te delen.”

Dit jaar keert de populaire les “Bourbon and Bass Bugs” terug met de in Schotland opgeleide Lauren Riggleman van Silverback-distilleerderij. Elke student krijgt een opleiding in distilleren en proeft vervolgens vijf unieke bourbons. De volgende is Capt. Simone Valencia, mede-eigenaar van Richmond’s nieuwe Current Culture Fly Shop, over hoe je het beste kunt vissen op vijf topbaarswantsen. De leerlingen gaan met alle vijf de patronen naar huis, zodat ze zelf ‘onderzoek’ kunnen doen met de bugs.


De Virginia Fly & Wine 2022 zal een gloednieuwe reeks speciale lessen bevatten, waaronder; “Effectief vissen op Tailwaters” met Pat Dorsey; een les over geavanceerde steelhead-tactieken met Gary Edwards; en het landen van monster rode trom met Capt. Gary Dubiel. Jen Ripple zal ‘Becoming an Independent Angler’ leiden, een cursus die speciaal is ontworpen voor vrouwen op het water. Ervaren vissers kunnen op vrijdag voordat het festival begint “Advanced Fly Casting” en “Understanding Advanced Techniques” bekijken met Master Certified Casting Instructor Mac Brown. Er zijn ook tal van beginners- en gevorderden werp- en nimfencursussen.

Lodges, outfitters, ambachtslieden en professionele gidsen uit de Mid-Atlantische regio, Maine, Montana, Colorado, Alaska en Canada zullen aanwezig zijn, evenals regionale wijnmakerijen en Steam Bell Beer Works.

“We hebben natuurlijk de veiligheid van het publiek in gedachten”, zegt Beasley, “en we hebben voldaan aan alle staats- en lokale gezondheidscodes. Er zijn momenteel geen maskervereisten en geen bezettingsbeperkingen op Meadow Event Park waar ons festival zal worden gehouden. Als er iets verandert, zullen we het publiek op de hoogte stellen”.

Toegang tot de Virginia Fly & Wine 2022 is inclusief gratis wijnproeverijen voor volwassenen. Ga voor een volledige lijst met lessen en leveranciers naar www.vaflyfishingfestival.org.

creditSource link

Karnelly.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart