6 leuke goedkope gezinsactiviteiten

Misschien betaal je nog steeds de rekening voor schoolbenodigdheden en het fotopakket voor het nieuwe schooljaar dat je net moest kopen, dus misschien ben je op zoek naar een hele reeks goedkope gezinsactiviteiten om jou en je kinderen dit najaar bezig te houden. Nou, je hebt geluk! Bekijk deze 6 goedkope of gratis gezinsactiviteiten die perfect zijn om dit najaar samen tijd door te brengen buiten.

Maak een natuurbingowandeling

Door fysieke activiteit en buitenervaring te combineren, is een natuurbingowandeling een van de leukste goedkope gezinsactiviteiten. Gebruik kladpapier, een stift en je eigen tekenvaardigheid of een schaar, lijm en afgedrukte afbeeldingen van het web (denk aan: dennenappels, kleurrijke bladeren, pompoenen en crabapples) maak een set van verschillende natuurbingobladen voor jou en je kinderen . Ga dan lekker wandelen en kijk wie de natuurbingo wint!

Bezoek een appelboomgaard en maak appelmoes

Je eigen appels plukken op een lokale boerderij op een frisse, koele herfstdag, en dan thuis je eigen appelmoes maken, is een van de meest memorabele goedkope leuke activiteiten die je in de herfst met het gezin kunt doen. En dat is gemakkelijk te doen, met slechts wat kokend water, appelciderazijn, suiker en kaneel (indien gewenst) nodig! Pureer of blend tot de gewenste zachtheid van jou en je kinderen en je hebt het begin van een heerlijke goedkope familieactiviteitstraditie!

Knutselen met herfstbladeren maken

Er zijn talloze leuke goedkope activiteiten waarbij handig gebruik wordt gemaakt van de kleurrijke herfstbladeren die in deze tijd van het jaar in overvloed aanwezig zijn. Bekijk nog meer manieren om herfstbladeren te gebruiken met deze herfstbladactiviteiten voor kinderen in de buitenlucht.

Herfst Vissen

Een vroege ochtend of late namiddag doorbrengen met je lijn in het water, samen met je kinderen, is gemakkelijk een van de beste goedkope activiteiten die je in de herfst met je gezin buiten kunt doen. Er kunnen enkele contante kosten zijn bij het vissen. Dit is wat u moet weten over de kosten van vissen, maar voordat u als gezin naar uw favoriete lokale plek gaat, moet u deze 7 tips voor vissen met kinderen nog eens doornemen.

Herfst Kamperen

Slapen onder de sterrenhemel en s’mores maken is nog maar het begin van wat kamperen in de herfst zo leuk maakt. Maar pak de tent en je kinderen nog niet in! Zorg ervoor dat je eerst onze herfstkampeerchecklist raadpleegt om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt om te genieten van een van de coolste goedkope gezinsactiviteiten.

Speel een potje voetbal of een Futbol-wedstrijd

Breng een paar uur buiten door in het plaatselijke park of in je eigen tuin met een American football of een voetbal om dit najaar een potje futbol te spelen! Het kost niets om te vangen of een balletje te slaan met uw kinderen, dus als u op zoek bent naar goedkope of gratis gezinsactiviteiten, wacht u dit najaar een spelletje sport!

Het kost ook niet veel geld om contact te maken met je tweens – hier zijn 5 leuke dingen om in het weekend te doen om de band die je met je kinderen hebt te versterken.


Misschien vind je dit ook leuk

Jeff Bogle

Jeff Bogle

Jeff is een vader van tienerdochters, fervent reiziger, fotograaf en freelance schrijver. Hij heeft verhalen geschreven over gezinsreizen, openluchtrecreatie, het milieu, ouderschap en meer voor onder meer Fodor’s, Reader’s Digest, Parents Magazine, Good Housekeeping, PBS en Esquire. Vind hem op zijn blog, OWTK.com en op Instagram @OWTK. Jeff is ook de uitgever van het driemaandelijkse literaire zine, staander

creditSource link

Karnelly.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart