6 budgetvriendelijke vakantiecadeau-ideeën voor vissers

‘Dit is het seizoen om op zoek te gaan naar nuttige cadeau-ideeën voor de feestdagen voor vissers die de bank niet zullen breken. Als je een lange lijst van visfanaten hebt om te kopen voor dit jaar, zoek dan uit welke budgetvriendelijke cadeau-ideeën voor conventionele vissers, vliegvisfans en ijsvisliefhebbers altijd zullen worden gewaardeerd.

1. Visidentificatiegids

Als je een nieuwe of beginnende visser hebt om voor te kopen, is een van de beste visgeschenken een geïllustreerde visidentificatiegids in zakformaat die als referentie kan worden gebruikt in de omgeving van de visser. Probeer een identificatiegids te vinden die is gelamineerd en wordt geleverd in een uitklapbaar formaat, zodat deze onder alle weersomstandigheden naar buiten kan worden genomen. Over het algemeen kunt u een identificatiegids voor vissoorten kopen in het bereik van $ 10 tot $ 20.

2. Lijnsnijders

Meest lijnsnijders kosten minder dan $ 15, waardoor ze een ideale kousvuller zijn en een van de meest economische cadeau-ideeën voor de feestdagen. Controleer voordat u koopt de verpakking om er zeker van te zijn dat deze alle gevlochten, mono- en fluorkoolstofvislijnen schoon kan snijden. De meeste lijnsnijders worden ook geleverd met een karabijnhaak die gemakkelijk aan een riem of vest kan worden geklikt.

3. Vistang

Als je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor vissen die ook praktisch zijn, houd er dan rekening mee dat je favoriete visser altijd een extra paar kan gebruiken. tang. Zoek naar een tang die robuust, corrosiebestendig en gemaakt is met antislipgrepen. Tangen zijn altijd handig voor het optuigen, onthaken van vissen en het krimpen van splitshots.

tools.JPG

4. Tippethouder

EEN tippet houder is een van de handigste en redelijk geprijsde cadeaus voor vliegvissen die je kunt kopen in het bereik van $ 20 tot $ 30, maar zorg ervoor dat je in winkels of online kijkt naar een model met een veerbelast scharnierontwerp. Een veerbelast scharnier geeft een visser de mogelijkheid om snel tippetspoelen toe te voegen of te verwijderen. Daarnaast worden de meeste tippethouders geleverd met een clip waarmee ze eenvoudig te bevestigen zijn aan steltlopers, een vest of rugzak. Met dit praktische cadeau hoef je niet meer rond te scharrelen op zoek naar losse spoelen van de tippet!

5. IJsschuimer

Een skimmer is een cadeau voor ijsvissen dat ijsgaten vrij houdt van drijvend ijs en smeltende sneeuw, wat helpt voorkomen dat ze bevriezen. Sla de plastic ijsafschuimers over die kunnen breken of versplinteren in de kou en ga in plaats daarvan voor een metalen ijsafschuimer als cadeau. Uw kosten zullen over het algemeen in het bereik van $ 15 tot $ 20 liggen voor een kwaliteit ijsafschuimer, die zeer betaalbaar is.

3-skimmer.jpg

6. Rubberen schepnet

Vissers die op natuurbehoud gericht zijn, zullen de kerstcadeaus voor vissen waarderen die bijdragen aan een goede vangst en vrijlating, zoals een met rubber bekleed schepnet. Met rubber beklede schepnetten helpt niet alleen om de slijmlaag van vissen te beschermen, maar zal ook niet blijven haken aan vishaken, kunstaas en vliegen. Met rubber beklede schepnetten voor forel of baars beginnen rond de $ 25 en stijgen in prijs, afhankelijk van de grootte en fabrikant.

4-rubberen-schepnet.jpg

Nu je een lijst hebt met budgetvriendelijke kerstcadeau-ideeën voor vissers, kun je een beetje ontspannen, toch? Ga naar de Places to Fish & Boat-kaart en vind een paar plaatsen waar je een rij kunt natmaken om te ontspannen tijdens de seizoensdrukte.

Wat is AmazonSmile?

AmazonSmile is een eenvoudige manier om steun Stichting Pleziervaart & Vissen (RBFF) elke keer dat u winkelt, zonder dat het u iets kost. AmazonSmile is beschikbaar op smile.amazon.com in uw webbrowser en kan worden geactiveerd in de Amazon Shopping-app voor iOS- en Android-telefoons. Wanneer u AmazonSmile winkelt, vindt u exact dezelfde lage prijzen, uitgebreide selectie en handige winkelervaring als Amazon.com, met het extra voordeel dat AmazonSmile 0,5% van uw in aanmerking komende aankopen aan RBFF doneert.

creditSource link

Karnelly.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart